Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

“Vaidavings 2021” Apē būs!

“Vaidavings 2021” šogad notiks Vaidavas dabas takā ar moto “ Ģimene – daba – latviskums”. Pasākuma organizatori aicina atrast laiku, lai radītu, darītu un baudītu to visu kopā 17. un 18. jūlijā, Apē.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Aktīvās atpūtas pasākums ģimenēm Apē tiks veidots jau trešo reizi. Katru reizi tajā ir cita tēma, kurā ļaujam ģimenēm ar bērniem uzzināt, izpētīt apgūt ko jaunu, neizmēģinātu. Šoreiz akcentu vēlamies likt uz latviskajām tradīcijām – dziesmu, deju, rotaļu apguvi. Daba ap Vaidavas upi ir ļoti bagāta, tāpēc vēlamies interesentus iepazīstināt ar augiem un to pielietojumu, kas aug Vaidavas krastos un izpētīt arī dzīvo radību, kas mājo upes dzīlēs un mīt tās krastos,” stāsta Vaidavinga darba grupas vārdā Ilva Sāre.

Sestdien 17. jūlijā darbosimies dažādas darbnīcas, peldēsies, rāpos, bridīs, runās par sajūtām, dejos latvju dančus. Svētdien 18. jūlijā gleznos, iepazīs dažādus mūzikas instrumentus, piedalīsies Bumbu dzīšanas sacensībās, laimēs garšīgas un skaistas lietas, baudīs Igauņu ģimenes koncertu, ar dejošanu, kopīgu dziedāšanu. “Šobrīd esam programmas izstrādē un ir nepieciešami precizējumi, bet pavisam drīz programma būs pieejama gan uz informatīvajiem stendiem, gan Apes tautas nama facebook profilā. Lūdzam sekot informācijai sociālajos tīklos, bet, ja kas nav skaidrs, zvaniet, jautājiet,” teic I.Sāre.

Vaidavings tiek veidots sadarbībā ar “Apes Attīstības Atbalsta klubu” īstenojot Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas “Ģimenei draudzīga pašvaldība” projekta ”Ape rada un dara!” pasākumu kopumu “Ko sēsi , to pļausi!”.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.