Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Starptautiskā senioru diena Alūksnē “Tik daudz krāsu rudens sniedz”

1. oktobrī plkst. 13.00 Alūksnes Kultūras centrā tiks svinēta Starptautiskā senioru diena ar īpaši veltītu pasākumu “Tik daudz krāsu rudens sniedz”, kurā apmeklētājus priecēs mūziķu pāris Kaspars Gulbis un Kristena Cīrule, aicina Alūksnes novada Kultūras centrs Mārketinga un komunikāciju speciāliste Amanda Emma Gaišā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Dziedātāja Kristena Cīrule, kas izceļas ar savu emocionālo un niansēto vokālo sniegumu, kopā ar akordeonistu Kasparu Gulbi, kurš ir pazīstams ar izciliem tehniskajiem izpildījumiem un unikālo muzicēšanas stilu, sniegs koncertu, kas iepriecinās un uzburs patīkamu rudens noskaņu. Mūziķi aicina ikvienu ļauties melodijām, kas svin dzīvi un tās krāsainos mirkļus, gluži kā rudens sniedz dažādību dabas toņos.

Šis pasākums būs ne tikai muzikāls piedzīvojums, bet arī iespēja senioriem tikties, dalīties pieredzēs un vienkārši izbaudīt pozitīvu atmosfēru. Kultūras centrs, kas jau izsenis ir bijusi tikšanās vieta dažādu paaudžu un interešu pārstāvjiem, vēlreiz atver savas durvis, lai dāvātu svētkus senioriem – cilvēkiem, kuri savā dzīvē ienes tik daudz dzīves gudrības un vērtību.

Pasākuma organizatori aicina ikvienu senioru un viņu tuviniekus uz šo īpašo dienu, kurā mūzika un sirsnība būs galvenie svētku elementi. Svinēsim rudeni un dzīves svētku dienu kopā, atrodot krāsu bagātību mūzikas skaņās un kopā būšanas priekā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Ieeja ir bezmaksas.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.