Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

“Prāta laboratorijas” sezonu šogad nesāks

Ņemot vērā “Covid – 19” pandēmiju un arvien pieaugošo izplatību Latvijā, erudīcijas spēles “Prāta laboratorija” organizatori pieņēmuši lēmumu šobrīd spēles vēl neatsākt.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Parasti sezona sākās oktobrī. “Lai ievērotu epidemiologu un valdības noteiktos ierobežojumus publisko pasākumu organizēšanā, būtu jānodrošina personalizētas sēdvietas un metra distance starp apmeklētājiem. Parasti spēli apmeklēja 25 līdz 28 komandas pa pieciem spēlētājiem katrā, turklāt dalībnieki bija ne tikai apenieši un alūksnieši, bet arī smiltenieši, rīdzinieki, jelgavnieki un citu novadu iedzīvotāji.

Pēc pašreizējiem noteikumiem mēs spēli varētu organizēt tikai 10 līdz 14 komandām ar noteikumu, ka komandā ir tikai trīs spēlētāji, tādējādi nodrošinot drošu distanci citam no cita. Izvērtējot visus apstākļus un to, ka spēle tomēr ir izklaides pasākums, rūpēs par sabiedrības veselību esam pieņēmuši smagu lēmumu – “Prāta laboratorijas” 6. sezonu šoruden nesākt,” laikrakstu informē organizatoru pārstāve Arita Zvejniece.

Viņa pauž cerību, ka situācija pasaulē un Latvijā 2021. gadā nostabilizēsies. “Tad atkal varēsim visi pulcēties mājīgajās Apes tautas nama telpās, meklēt atbildes uz jautājumiem un sadarbībā ar Alūksnes un Apes novada fondu vākt līdzekļus vietējo kopienu iedzīvotāju un organizāciju labajiem darbiem,” saka A. Zvejniece un aicina spēlētājus saglabāt pozitīvu garu un vienlaikus būt atbildīgiem pret apkārtējiem un sevi, lai tikšanās būtu pēc iespējas drīzāka.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Foto: Apes un Alūksnes novadu fonds

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.