Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Pasniegs Apes novada apbalvojumu

Apes novada dome vēl līdz teritoriālajai reformai grib apbalvot Apes novada cilvēkus par nozīmīgu veikumu. Apbalvojumam “Apes novada gada cilvēks” pretendentus varēja pieteikt pagājušā gada nogalē, bet svētku pasākums epidemioloģiskās drošības dēļ nenotika.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sākotnēji bija iecere apbalvojumu “Apes novada gada cilvēks” pasniegt 21. janvārī. Kad un kā notiks balvu pasniegšana, šobrīd vēl nav zināms. Iespējams, katru apbalvoto sveiks individuāli. “Atstāt šo darbu nepadarītu nebūtu godīgi pret cilvēkiem, kuri rakstīja pieteikumus un aprakstus, kā arī pret cilvēkiem, kuri tika izvirzīti. Šo darbu neesam paveikuši ne mūsu vainas dēļ, bet, ievērojot epidemioloģisko drošību. Visi saprotam, ka turpmāk būs Smiltenes novada gada cilvēki, bet Apes novada gada cilvēkus vairs nesveiksim,” norāda domes priekšsēdētājs Jānis Liberts. Pretendentus izvērtēs domes deputāti.

Šī būs astotā reize, kad pasniegs apbalvojumus. Tos piešķir par nozīmīgiem darbiem vai nopelniem Apes novada attīstībā, saimnieciskajā vai sabiedriskajā darbībā vai citā novadam nozīmīgā jomā. Simboliskos kristāla ābolus jau saņēmuši vairāk nekā 60 novada iedzīvotāji, uzņēmumi un ģimenes vairākās nominācijās.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.