Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Jauna rubrika “Stāsti par mums”

Alūksnes pilsētas bibliotēka sadarbībā ar Alūksnes un Apes novadu laikrakstu „Alūksnes un Malienas Ziņas” piedāvā saviem lasītājiem un vēstures interesentiem jaunu rubriku “Stāsti par mums”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Mūsu iecere ir šajā rubrikā publicēt materiālus atpūtai un pārdomām. Piedāvāt interesantākos faktus, domugraudus un citātus, ko pirms vairākiem gadu desmitiem rakstīja Alūksnes izdevums. Turpmāk reizi divās nedēļās (piektdienās) ieskatīsimies avīžu kādreizējos numuros, lai atcerētos, kas bija aktuāls alūksniešu dzīvē pirms apaļiem vai pusapaļiem gadiem.

Daudziem, droši vien, atausīs atmiņā šie notikumi vai fakti, tāpēc aicinām dalīties arī ar saviem atmiņu stāstiem par redzēto vai dzirdēto, kas saistās ar publicētajiem materiāliem. Priecāsimies, ja stāstīsiet visu, kas jums šķiet interesants!

Kā pirmo piedāvājam paziņojumu iedzīvotājiem, publicētu 1986. gada 4. janvārī laikrakstā “Oktobra Karogs”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Kāda pieredze grāmatu iegādē piedzīvota jūsu dzīves laikā?

Gaidīsim jūsu atmiņas, fotogrāfijas vai citas vēstures liecības līdz nākošajai publikācijai 22. janvārī. Dalīšanos ar atmiņu stāstiem uzskatīsim kā piekrišanu tās izmantot novadpētniecībā. Savu stāstu aicinām rakstiski nododot bibliotēkā, sūtot e-pastā: biblioteka@aluksne.lv vai telefoniski: 64322197, 25403935.

Maija Semjonova, Alūksnes pilsētas bibliotēkas bibliogrāfe

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.