Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Izsludina “Vidzemes kultūras programmu 2021”

Arī šogad (jau četrpadsmito gadu) Vidzemes plānošanas reģions īstenos Vidzemes kultūras programmu 2021 un pieteikšanās projektu konkursam ir izsludināta. Pieteikumus var iesniegt līdz 31.martam, informē Vidzemes kultūras programmas koordinatore Dace Laiva.

D. Laiva vērš uzmanību, ka šogad esam ieviesuši vairākus jaunumus un galvenais ir elektroniska projektu pieteikumu vietne balso.vidzeme.lv. Projektu iesniegšana notiek tikai šajā vietnē, apstiprinot identitāti ar www.latvija.lv autentifikācijas līdzekļiem. Pieteikumu vietne tiks atvērta 10. martā. 

“Lūgums rūpīgi iepazīties ar nolikumu un pieteikumam nepieciešamajiem dokumentiem, jo projekti, kuri neatbildīs kādam no administratīvajiem kritērijiem, netiks izvērtēti un atbalstīti. 
Visiem labi zināms, ka 2020.gads ne tikai kultūras nozarē, bet visas sabiedrības dzīvē bija ļoti sarežģīts. Jau 2020.gada martā noteiktie ierobežojumi būtiski ietekmēja mērķprogrammas ekspertu lēmumus par finansējuma piešķiršanu pagājušajā gadā iesniegtajiem projektiem. Aicinām projektu pieteicējus nopietni apsvērt iespējas realizēt publiskus pasākumus 2021. gadā, un ar vislielāko atbildību iesniegt reāli īstenojamus projektus,” vēsta D. Laiva.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Šeit http://www.vidzeme.lv/lv/vpr_jaunumi/47/133092/ pieejama informācija par pieteikšanos, nolikums un citi dokumenti, kā arī informācija par semināru. 

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.