Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Izsludina “Vidzemes kultūras programmas 2022” projektu konkursu

Foto: www.lsm.lv

Vidzemes plānošanas reģions (VPR) līdz 31.martam izsludina kultūras projektu konkursu “Latvijas valsts mežu un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstītā Vidzemes kultūras programma 2022”, kurā sadalīs 127 110 eiro, aģentūru LETA informēja programmas koordinatore Lelde Ābele.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Tā ir VPR izstrādāta un īstenota kultūras programma ar mērķi nodrošināt līdzsvarotu, daudzveidīgu un kvalitatīvu kultūras procesu un tā pieejamību Vidzemē, saglabājot un attīstot Vidzemes kultūrvēsturiskajam novadam raksturīgās vērtības, tradīcijas un kultūrvidi, kā arī veicinot jaunradi.

Šogad jau 15.reizi VPR īstenos kultūras programmu, dodot iespēju Vidzemes iedzīvotājiem realizēt savas radošās idejas un kultūras ieceres.

Uz atbalstu konkursā varēs pretendēt projekti trīs prioritārajās jomās – bērnu un jauniešu iesaiste, Vidzemes reģiona vienotais kultūras un dabas mantojums, profesionālās nacionālās un starptautiskās mākslas un kultūras pieejamība Vidzemē.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Atbalsts būs pieejams kultūras projektiem, kurus sagatavos atbilstoši programmas nolikumam, mērķim un prioritātēm un kurus plānots īstenot laika posmā no šā gada 1.jūnija līdz 15.decembrim. Projektu pieteikumu jāiesniedz līdz 31.martam.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.