Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Eksperimentēs ar dzeju, deju un mūziku

Sestdien, 4. jūlijā no pulksten 16.00 Ziemeru muižā interesenti aicināti uz poētisku un radoši pētniecisku dienu, kur varēs piedzīvot dzejas, dejas un mūzikas saskarsmes un mijiedarbības daudzveidību.
“Izmantojot radošas laboratorijas principu, dalībniekiem būs iespēja praktiski izmēģināt teksta radīšanas, laikmetīgās dejas un mūzikas radīšanu kopā ar Rīgas jauno dzejnieku kopu “Karantīna”, mūziķi un komponisti Elizabeti Balčus un horeogrāfi Katrīnu Albuži,” informē biedrības “Ziemerpils” pārstāve  Egija Silāre.
Pasākuma programmā – pulksten 16.00 dzejnieku kopas “Karantīna” iedvesmas stāsti un  teksta radīšanas uzdevumi. Pulksten 18.00 – horeogrāfes Katrīnas Albužes un mūziķes Elizabetes Balčus vadībā – eksperimenti ar kustību, mūziku un tekstu. Pulksten 21.00 – radīto jaundarbu un Elizabetes Balčus audiovizuālā performance. Vakars turpināsies ar “Vintage Sound Master” vinila ballīti muižas parkā.
Darbnīcām lūgums iepriekš pieteikties pa tālruni 29327853  pie Egijas Silāres.
Pasākumu atbalsta Vidzemes plānošanas reģions “Latvijas valsts meži” un Valsts kultūrkapitāla fonda “Vidzemes kultūras programmas 2020” ietvaros.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.