Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Dailes teātra viesizrāde notiks

Svētdien, 29.novembrī pulksten 15:00 Alūksnes Kultūras centrā notiks sākotnēji pārceltā Dailes teātra viesizrāde “Liec Dievam pasmieties”, informē Alūksnes Kultūras centra Mārketinga speciālists Gints Skulte.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Kā reiz teicis amerikāņu kino režisors Vudijs Allens: „Ja gribi sasmīdināt Dievu, pastāsti viņam par saviem plāniem.” Ļoti atbilstošs komentārs šī brīža situācijai.

Izrādi rādīt alūksniešiem bija plānots 5.aprīlī, bet valstī esošie ierobežojumi saistībā ar vīrusu “Covid-19” lika plānus mainīt. Ar Dailes teātri vienojāmies izrādi pārcelt – ilgstošajā jaunā izrādes datuma saskaņošanā nonācām pie datuma 29.novembris, kurā, ar optimisma pilnu skatu, gaidīsim izrādi “Liec Dievam pasmieties” Alūksnē.

Iepriekš iegādātās 5.aprīļa biļetes būs derīgas, bet, ja nav iespējams apmeklēt izrādi pārceltajā datumā, biļetes var atgriezt Alūksnes Kultūras centra kasē, kā arī jebkurā Biļešu paradīzes kasē.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Jāpiebilst, ka izrāde bija izpārdota, bet, iespējams, apgrozībā var tikt laistas biļetes, kuras apmeklētāji atgriež, ja neizdodas tikt uz jauno izrādes datumu.

Īsumā par izrādi:

Trīsdesmit gadu laikā mēs iepazīstam kādu ģimeni, kuras iekšējā dzīve un attiecības atklāj ne tikai viņu sapņus un plānus, bet arī spriedzi un vilšanos. Gan vecāki, gan viņu trīs bērni: topošie priesteris, aktrise un bijusī futbola zvaigzne pieredz savu nenovēršamo pārtapšanu – bērni kļūst pieauguši, vecāki – noveco. Lai ko viņi būtu iecerējuši, bieži vien tas aizved viņus negaidītos, pārsteidzošos virzienos.
Lomās: Indra Briķe (Ruta), Pēteris Liepiņš (Viljams), Ilze Ķuzule-Skrastiņa (Magdalēna), Lauris Dzelzītis (Ričards), Gints Andžāns (Toms)

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Režisore – Rēzija Kalniņa

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.