Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Alūksnē būs seminārs par uzņēmumu digitalizāciju

Foto: pixabay.com

19. septembrī pulksten 13.00 Alūksnē, “Biznesa stacijā”, notiks praktiskais seminārs par digitālās transformācijas procesiem, inovatīviem risinājumiem un finansējuma iespējām, kas pieejamas no Eiropas Savienības un vietējiem atbalsta mehānismiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Seminārus rīko Eiropas digitālās inovācijas centra (EDIC) Vidzemes kontaktpunkts, Vidzemes plānošanas reģions sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvniecību Madonā.

Semināra dalībnieki varēs uzzināt par finansējuma un atbalsta rīkiem digitalizācijas attīstībai uzņēmumos, LIAA atbalsta programmām, Altum aizdevumu programmām, kā arī tiks piedāvāti praktiski uzdevumi un būs pieejamas individuālas konsultācijas ar EDIC, LIAA un Altum pārstāvjiem.

Papildus seminārā tiks sniegta informācija par nesenajiem grozījumiem Ministru kabineta noteikumos attiecībā uz Atveseļošanas fonda atbalsta programmu. Šie grozījumi paredz, ka uzņēmējiem pieejamais atbalsts digitalizācijas projektiem ir palielināts no 5000 eiro līdz 9999 eiro ar 100% atbalsta intensitāti.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Semināra mērķauditorija:

Komersanti (mazie, vidējie un lielie uzņēmumi), individuālie komersanti, ārvalstu filiāles, kooperatīvās sabiedrības, zemnieku saimniecības, biedrības un nodibinājumi, pētniecības organizācijas, kā arī valsts un pašvaldību kapitālsabiedrības, kas vēlas izmantot pieejamo finansējumu uzņēmējdarbības digitalizācijai un konkurētspējas celšanai.

Reģistrācija semināram Alūksnē: https://forms.gle/AGgBnXoHpDjpiHCdA

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.