Sastāvdaļas: 200 gramu makaronu, 300 gramu biezpiena, nedaudz sviesta vai margarīna, rīvmaizes, cukurs pēc garšas, divas olas.
Sastāvdaļas: 200 gramu makaronu, 300 gramu biezpiena, nedaudz sviesta vai margarīna, rīvmaizes, cukurs pēc garšas, divas olas.
Makaronus vāra sālsūdenī un uz sieta notecina. Taukvielas ar cukuru un olas dzeltenumu saputo, pievieno samaltu biezpienu, atdzesētus vārītus makaronus un samaisa. Pēc tam iecilā saputotu olas baltumu, liek ar sviestu ieziestā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārkaisa ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī, līdz sacepums apcepies brūngans un nedaudz atdalās no veidnes malām. Gatavo sacepumu izgāž uz lēzena trauka un pasniedz ar sviestu vai skābu krējumu. Ja makaronu un biezpiena sacepumam pievieno vairāk cukura, sarīvētu citrona miziņu vai vanilīna cukuru, tad to pasniedz karstu vai atdzesētu ar augļu un ogu mērci.