Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Pašvaldības iestādes meklē vairākus darbiniekus

Foto: freepik.com

Alūksnes novada pašvaldības iestādes meklē vairākus jaunus darbiniekus. Alūksnes novada pašvaldības policija izsludinājusi pretendentu pieteikšanos uz civilās aizsardzības speciālista amatu. Pieteikšanās līdz 21. oktobrim. Alūksnes novada muzejā izsludinātas divas vakances – viena uz vēsturnieka amatu, otra – uz izglītojošā darba un darba ar apmeklētājiem vadītāja amatu. Uz abiem jāpiesakās līdz 1. novembrim.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Alūksnes novada pašvaldības iestāde “Būvvalde” līdz 31. oktobrim aicina pieteikties uz vakanto amatu – būvinspektors/būvinspektore, savukārt Sociālo lietu pārvalde izsludinājusi pretendentu pieteikšanos uz vakanci – sociālais darbinieks darbam ar ģimeni un bērniem, kur jāpiesakās līdz 30. oktobrim. Alūksnes novada pašvaldības Centrālā administrācija meklē arī motivētu kolēģi – kartogrāfu, kurš vēlas ikdienā strādāt dinamiskā un aizraujošā vidē un veicināt attīstību Alūksnes novadā. Plašāku informāciju par vakancēm var atrast pašvaldības interneta vietnē.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par “Pašvaldības iestādes meklē vairākus darbiniekus” saturu atbild “Alūksnes un Malienas Ziņas”

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.