Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Alūksnē notiks konference iedzīvotājiem par civilo aizsardzību

Foto: freepik.com

Trešdien, 23. oktobrī, no plkst. 10.00 Alūksnes Kultūras centrā norisināsies konference iedzīvotājiem “Sabiedrības iesaiste civilās aizsardzības sistēmā”. Pasākuma reģistrācija no plkst. 9.40, aicina Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Ēvele.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Konferencē pašvaldības pārstāvji informēs par civilās aizsardzības sistēmu, Zemessardzes 31. kājnieku bataljona pārstāvis sniegs padomus, kā iedzīvotājiem sagatavoties krīzes situācijām un ko likt 72 stundu somā, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvis informēs par patvertņu sagatavošanu un drošību mājokļos, kā arī Valsts policijas pārstāvis sniegs būtisku informāciju par izvairīšanos no naudas izkrāpšanas gadījumiem un drošību pierobežā.

Pasākumu tiešsaistē varēs vērot Alūksnes novada Facebook kontā. Konferences apmeklētājiem būs iespējams uzdot jautājumu gan klātienē, gan attālināti. Pašvaldība aicina pieteikt savu dalību konferencē līdz 21. oktobrim pa tālruni 28642250 Dzintra Zvejniece vai aizpildot anketu tiešsaistē: ŠEIT Pilna darba kārtība būs pieejama Alūksnes novada mājaslapā un Facebook kontā. Konferenci rīko biedrība “Alūksnes nevalstisko organizāciju atbalsta centrs” sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.