Nepieciešams: cūkgaļas karbonāde, pipari – melnie vai piecu piparu maisījums, sāls, bundžiņa ananasu šķēlītēs, sīpoli, siers.
Iepriekšējā
vakarā sagriežam cūkgaļu šķēlēs, ierīvējam ar sāli un pipariem,
sakārtojam traukā, kurā cepsim. Pāri pārliekam sīpola šķēles un ananasa
ripiņas. Pārlejam ananasu sīrupu un atstājam uz diennakti ledusskapī.
Pārklājam foliju un liekam karstā cepeškrāsnī cepties. Pēc 40 minūtēm
foliju ņemam nost, pārberam nedaudz sarīvēta siera un ieliekam vēl uz
10-15 minūtēm cepeškrāsnī. Paniedz siltu ar viegliem salātiem! Lai labi garšo!
Garda recepte cūkgaļas karbonādes pagatavošanai. Pamēģini!
20:11
08.08.2018
375