Stundas laikā pagatavojamais ēdiens “Gaļas vulkāns” ir reizē sātīgs un interesants. Ar to var mieloties jebkurā ēdienreizē.
Stundas laikā pagatavojamais ēdiens “Gaļas vulkāns” ir reizē sātīgs un interesants.
Ar to var mieloties jebkurā ēdienreizē. To atzinīgi novērtēs jūsu draugi un ciemiņi, nenojaušot pat to, cik vienkārši un lēti veidota šī garšīgā maltīte.
Lai pagatavotu pildītu papriku, nepieciešams: astoņas paprikas (to daudzums atkarīgs no tā, cik lielu viesu skaitu vēlaties mielot), kilograms maltas cūkgaļas, 200 gramu saldā krējuma, paciņa rīsu, tomātu mērce, ola, sāls, ķiploks, sīpols, pipari.
1.No paprikām iztīra sēklotni.
2.Iztīrīto papriku liek katlā blanšēt.
3.Papriku blanšē, līdz tā kļūst nedaudz caurspīdīga.
4.Saspiež ķiploku.
5.Gaļai pievieno olu, sāli, piparus un smalki sagrieztu sīpolu.
6.Pieliek vārītus rīsus un samīca.
7.Atdzisušajās paprikās iepilda maltās gaļas masu.
8.Ievieto sautējamajā traukā.
9.Sautē apmēram 45 minūtes – līdz laikam, kamēr izsautējas gaļa.
10.Pievieno saldo krējumu un tomātu mērci.