Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Recepte: Saldējums ar zemenēm un banāniem

Vasarai piestāv saldējums. Un ja vēl tas ir pašu pagatavots! Šoreiz vēlējos izmēģināt šo recepti, tādēļ paciņu biezpiena “Ricotta” kopā ar dabīgo grieķu jogurtu samaisīju līdz krēmveida konsistencei. Banānu sagriezu kubiņos, zemeņu ogas arī vajadzētu sagriezt gabaliņos, taču te vēl izmantoju ar nelielu cukura piedevu saldētās sasmalcinātās šīs dārza ogas. Zemenes un banānu, kā arī ar pavisam nelielu daudzumu cukura sajauktu kakao pulveri piemaisīju biezpiena masai. Nu visu ar mikseri labi saputoju. Saldējuma masu izliku īpašajos trauciņos un ievietoju saldētavā. Tur tam vajadzētu atrasties vismaz trīs stundas. Ja masu lejam kādā kastītē, vēlams ik pēc pusstundas saldējumu vēl arī apmaisīt. Lai veselīgo, nepārsaldināto gardumu vieglāk atbrīvotu no trauciņiem, tos dažas sekundes paturēju karstā ūdenī.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sastāvdaļas:
150 gramu biezpiena,
75 mililitri dabīgā jogurta,
1 ēdamkarote kakao,
50 gramu zemeņu,
puse banāna.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.