Ceturtdiena, 25. decembris
Stella, Larisa
weather-icon
+3° C, vējš 4.02 m/s, R vēja virziens
Aluksniesiem.lv bloku ikona

Makaronu un kūpinātu reņģu sacepums

Sastāvdaļas: 200 gramu makaronu, 300 gramu kūpinātu reņģu, nedaudz margarīna, viena ola, 150 gramu piena un rīvmaize.

Sastāvdaļas: 200 gramu makaronu, 300 gramu kūpinātu reņģu, nedaudz margarīna, viena ola, 150 gramu piena un rīvmaize. Kūpinātās reņģes var aizstāt ar kūpinātām mencām, jūras asariem vai citām zivīm.
Makaronus vāra sālsūdenī 12 līdz 15 minūtes, notecina uz sieta un samaisa ar izkausētu margarīnu. Kūpinātām reņģēm atdala filejas. Ar taukiem ieziestā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek kārtu makaronu, tad reņģu filejas un virs tām – atlikušos makaronus. Pārlej ar piena un olas maisījumu, pārkaisa ar rīvmaizi un cepeškrāsnī cep 20 līdz 25 minūtes. Pasniedz ar izkausētu sviestu un dārzeņu salātiem.

Aluksniesiem.lv bloku ikona Komentāri