Reklāma

Klientu mazāk, apgrozījums krītas

Lai samazinātu cilvēku drūzmēšanos un ilgstošu uzturēšanos sabiedriskās ēdināšanas vietās – kafejnīcās, restorānos, ēdnīcās, bāros – ārkārtējas situācijas laikā šajās vietās drīkst izsniegt ēdienu tikai līdzņemšanai. Tas neapšaubāmi radījis ievērojamu apgrozījuma kritumu uzņēmumos, kas piedāvā sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumus, un rada negatīvu ietekmi uz sabiedrības labklājību un ekonomiku kopumā. Kā šajā korona vīrusa pandēmijas laikā veicas Alūksnes un Apes sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem, lasiet 4. decembra laikrakstā “Alūksnes un Malienas Ziņas” vai e-avīzē www.aluksniesiem.lv

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt