Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

ĪSZIŅAS: Aicina pieteikties bezmaksas nodarbībām

Foto: freepik.com

Vecākiem, kuri šobrīd audzina bērnus no dzimšanas līdz septiņu gadu vecumam, ir iespēja pieteikties bezmaksas nodarbību ciklam apmācību programmā “Bērna emocionālā audzināšana”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Nodarbības organizēs Alūksnes novada Sociālo lietu pārvalde, lai sniegtu vecākiem izpratni par bērnu attīstību un audzināšanas principiem, kas ir svarīgi bērna attīstībai pirmajos dzīves gados. Programma “Bērna emocionālā audzināšana” palīdz vecākiem attīstīt emociju pašregulāciju un uzlabo vecāku un bērnu mijiedarbību.

Šīs nodarbības notiks klātienē, Alūksnes novada Sociālo lietu pārvaldē, vienu reizi nedēļā no 9. septembra no pulksten 13.00 līdz 16.00.

Vecākus, kas vēlas piedalīties nodarbībās, pārvalde aicina pieteikties līdz 5. septembrim (ieskaitot) pa tālruni 26697192 (sociālā darbiniece Aleksandra Gira).

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Rīko iedvesmas pasākumu

20. augustā pulksten 15.00 Alūksnes Biznesa stacijā, Tālavas ielā 5, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvniecība Alūksnē sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību rīko iedvesmas pasākumu, uz kuru aicināts ikviens interesents. Pasākumā būs iespējams uzzināt par konkursu “Ideju kauss 2024”, pieteikšanos tajā un iespējām iegūt balvas līdz pat 10 000 eiro apmērā. Par pieredzi konkursā pastāstīs viens no konkursa “Ideju kauss 2023” dalībniekiem. Tāpat varēs uzzināt par aktuālajām finanšu atbalsta iespējām no dažādiem uzņēmējdarbības atbalsta sniedzējiem Alūksnes reģionā. Ar savu pieredzes stāstu biznesa attīstībā dalīsies Māra Lieplapa, uzņēmuma SIA “Plūkt” zīmola vadītāja un līdzdibinātāja. Pēc stāstu sadaļas paredzēta tīklošanās, kur, baudot tasi kafijas, būs laiks diskusijām.

Lai veiksmīgāk saplānotu pasākuma norisi, organizatori lūdz dalību pasākumam pieteikt vietnē: www.business.gov.lv. Dalība pasākumā bez maksas.

Brauc reibumā

13. augustā pulksten 19.15 Smiltenes novadā, Virešu pagastā, pa autoceļu Rīga – Sigulda Igaunijas robeža (Veclaicene) vīrietis vadīja automašīnu “Volvo”, būdams alkoholisko dzērienu ietekmē. Minimālā alkohola koncentrācija izelpā 1,84 promiles. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par “ĪSZIŅAS: Aicina pieteikties bezmaksas nodarbībām ” saturu atbild “Alūksnes un Malienas Ziņas”

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.