Nepieciešams: 250 gramu margarīna, 3 nepilnas glāzes miltu, glāze cukura, 3 olas, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 2 lieli vai 3 vidēji burkāni (to vietā var izmantot arī rīvētus ābolus), vaniļas cukurs, rozīnes un citas augļu sukādes.
Nepieciešams: 250 gramu margarīna, 3 nepilnas glāzes miltu, glāze cukura, 3 olas, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 2 lieli vai 3 vidēji burkāni (to vietā var izmantot arī rīvētus ābolus), vaniļas cukurs, rozīnes un citas augļu sukādes.
1. Izkausē margarīnu.
2. Izkausētajam margarīnam pievieno olas…
3. …un cukuru, vaniļas cukuru.
4. Visu kārtīgi saputo.
5. Burkānus nomazgā, notīra, sarīvē un pievieno masai.
6. Pievieno miltus un cepamo pulveri.
7. Lai cepoties rozīnes un sukādes nenogrimtu mīklā, tās jāapviļā miltos no tiem, kas nepieciešami pamatmasai. Iecilā mīklā un sajauc.
8. Gatavo mīklu lej ar cepamo papīru izklātā tortes veidnē ar noņemamu malu un liek cepties apmēram 45 minūtes jau uzkarsētā cepeškrāsnī.
Pupiņu salātus un burkānu kūku pēc receptēm portālā “www.receptes.lv” gatavojusi Tamāra Ulase