Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Zināmi “Gada balva “Zelta bite”” nominanti

4. maijā 18.00 Alūksnes Kultūras centrā ikviens aicināts uz Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienai un Alūksnes novada 15 gadiem veltīto svinīgo pasākumu “Te manas mājas”. Pasākuma ieskaņā no pulksten 17.00 līdz 18.00 pie Alūksnes Kultūras centra apmeklētājus sagaidīs Ukrainas civiliedzīvotāju sarūpētais PALDIES Alūksnei – “Baltais pateicības galds”, no pulksten 17.30 Alūksnes pūtēju orķestra defilē programma. Svētku pasākumu ar muzikāliem priekšnesumiem kuplinās novada interešu izglītības un amatiermākslas kolektīvi.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Alūksnes novada pašvaldība pasniegs apbalvojumus “Gada balva “Zelta bite”” un “Pagodinājums” izglītībā, uzņēmējdarbībā, kultūrā un sportā. “Gada balva “Zelta bite”” ir apbalvojums Alūksnes novada pašvaldības iestādēs nodarbinātajiem, un pretendentus šim apbalvojumam izvirza to tiešais vadītājs. Šogad “Zelta biti” saņems:

Alūksnes novada bāriņtiesas locekle Alla Orehova,

Alūksnes novada pašvaldības Centrālās administrācijas nodokļu administratore Ināra Kapulinska,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Alūksnes pirmsskolas izglītības iestādes “Sprīdītis” veļas mazgātavas vadītāja Ārija Zālīte,

Alūksnes Sporta skolas direktora vietniece Elīna Akmentiņa,

Alūksnes novada pašvaldības izpilddirektors Ingus Berkulis.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Iedzīvotājus aicina apmeklēt 4. maija pasākumu, sveikt apbalvojumu saņēmējus un kopā svinēt Latvijas neatkarības atjaunošanas un Alūksnes novada piecpadsmitgades svētkus!

Informāciju sagatavoja: Alūksnes novada pašvaldības Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.