Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Viktora Ķirpa Ates muzejā “Ottes Lieldienas”

Pasākumā gaidāmas daudzveidīgas aktivitātes bērniem, pieaugušajiem un ģimenēm. Ar dabas materiāliem krāsosim olas, kuras vārīsim katlā virs ugunskura, meklēsim Lieldienu zaķa paslēptās olas, darbosimies aizraujošās radošajās darbnīcās ar māksliniecēm Rudīti Liepiņu un Daigu Kaufmani. Mālupes Saieta nama rokdarbu pulciņa “Anneles” izstāde “Raibu raibā pasaulīte” ieinteresēs gan pieaugušos, gan bērnus. Iesim Lieldienu rotaļās, būs dažādas aktivitātes, foto orientēšanās pa muzeja ēkām ar gardu pārsteigumiņu aktīvajiem pareizo atbilžu atradējiem, Ottes Lieldienu uzdevumi mazākajiem, olu ripināšanas sacensības, šūpošanās, tēja un cepumi, burvīgi foto stūrīši, īpaša Lieldienu lauku sētas atmosfēra, kā arī īsti zaķi no z/s “Dzelzavieši”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Šogad ikviens apmeklētājs pie ieejas saņems numuriņu un plkst. 13:00 lauku sētas pagalmā no visiem tiks izlozēti 5 apmeklētāji, kuri saņems pārsteiguma dāvanas!

Lielisks pasākums Lieldienu ieskandināšanai!

Ieeja bez maksas. Atliek vien atbraukt!

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pateicība par atbalstu Alūksnes putnu fermai, Alūksnes Kultūras centram un visiem atraktīvajiem brīvprātīgajiem palīgiem!

Informāciju sagatavoja Viktora Ķirpa Ates muzeja “Vidzemes lauku sēta” vadītāja Lāsma Kaupuža.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.