Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

“APF Holdings” plāno kotēt akcijas biržas “Nasdaq Riga” alternatīvajā tirgū “First North”

AS “APF Holdings” grupa plāno kotēt akcijas biržas “Nasdaq Riga” alternatīvajā tirgū “First North”, lai piesaistītu investīcijas olu ražošanas jaudu palielināšanai, darbības paplašināšanai Latvijā un ekspansijai eksporta tirgos, aģentūrai LETA pavēstīja uzņēmuma pārstāvji.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Kompānijas pārstāvji norāda, ka “APF Holdings” sākotnējo publisko piedāvājumu (IPO) varētu īstenot 2023.gada ceturtajā ceturksnī.

“APF Holdings” informē, ka plānots izstrādāt detalizētu investīciju piedāvājumu, uzrunāt investorus, sagatavot un iesniegt apstiprināšanai regulatoram akciju sākotnējā publiskā piedāvājuma prospektu un veikt citus nepieciešamos pasākumus veiksmīgai IPO īstenošanai.

Tāpat kompānijā atzīmē, ka pērn “APF Holdings” dējējvistu skaits palielināts līdz vidēji 356 000 putnu, salīdzinot ar vidēji 225 000 putnu gadu iepriekš. 

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“APF Holdings” valdes priekšsēdētājs Jurijs Adamovičs norāda, ka pērn pirmo reizi uzņēmuma pastāvēšanas laikā “APF Holdings” grupas uzņēmumi realizēja vairāk nekā 100 miljonu olu – pērn uzņēmums pārdeva 106 miljonus olu, kamēr 2021.gadā – 54 miljonus olu.

Vienlaikus viņš pauda pārliecību, ka apmērus var palielināt vēl vairākkārt, tostarp palielinot realizāciju gan vietējā tirgū, gan  arī ārvalstu tirgos. 

Tāpat uzņēmumā atzīmē, ka ienākumi no preču pārdošanas Eiropas Savienības (ES) valstīs pieauga no 398 000 eiro 2021.gadā līdz 4,49 miljoniem eiro 2022.gadā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Firmas.lv” informācija liecina, ka “APF Holdings” grupas apgrozījums pērn palielinājās 2,9 reizes un sasniedza 11,23 miljonus eiro, savukārt grupas peļņa palielinājās 2,5 reizes un bija 331 047 eiro.

Kompānija “APF Holdings” reģistrēta 2017.gadā, un tās pamatkapitāls ir 4,7 miljoni eiro.

Uzņēmumu grupā ietilpst putnkopības un olu ražošanas uzņēmums SIA “Alūksnes putnu ferma”, vairumtirdzniecības uzņēmums SIA “APF Trading”, putnkopības un olu ražošanas pakalpojumu sniedzējs SIA “Oluksne”, gāzes un organiskā mēslojuma ražotājs SIA “APF Energy” un putnkopības un jaunputnu audzēšanas uzņēmums SIA “Preiļu putni”.

“APF Holdings” lielākais akcionārs ir Adamovičs.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.