Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Alūksnes pasta nodaļa sestdienās slēgta

Laikraksta redakcijā vērsušies vairāki lasītāji ar lūgumu skaidrot, kādēļ no septembra ir slēgta Alūksnes pasta nodaļa sestdienās.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Visas pasta nodaļas novadā jau ir slēgtas pērn, kādēļ arī pasta nodaļa Alūksnē cilvēkiem vairs nav pieejama sestdienā? Tas ir laiks, kad arī strādājošie brīvi ārpus sava darba laika varētu apmeklēt pasta nodaļu, bet nekā, tā tagad ir ciet,” saka kāda alūksniete, kura savu vārdu laikraksta slejās nevēlas izpaust. Turklāt ar 1. oktobri sākas periodikas abonēšanas laiks, kad iedzīvotājiem pasta nodaļā svarīgi abonēt laikrakstus.

Alūksnes pasta nodaļā redakcijai apstiprināja – tā apmeklētājiem sestdienā ir slēgta no 5. septembra. Tas apmeklētāju zināšanai norādīts uz nodaļas durvīm izvietotajā paziņojumā.

“Izvērtējot klientu plūsmu un sniegto pakalpojumu apjomu Alūksnes pasta nodaļā un secinot, ka sestdienās tās apmeklējums ir par 60 % zemāks nekā darba dienās, no 5. septembra ir mainīts tās darba laiks,” atklāj VAS “Latvijas Pasts” Komunikācijas un filatēlijas daļas komunikācijas speciāliste Inita Fedko. Viņa norāda, ka turpmāk alūksnieši pasta un maksājumu pakalpojumus klātienē Alūksnes pasta nodaļā var saņemt katru darba dienu no pulksten 8 līdz 18. “Zemais apmeklētāju skaits ir skaidrojams ar klientu paradumu maiņu, sūtījumiem aizvien vairāk izmantojot pakomātus. ““Latvijas Pasts” ir valstij piederošs uzņēmums, kas savus resursus pārvalda kā rūpīgs saimnieks, tāpēc pasta nodaļu darba laika pielāgošana atbilstoši klientu pieprasījuma izmaiņām ir loģisks risinājums,” saka I. Fedko.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Ārpus Alūksnes pilsētas pasta un maksājumu pakalpojumi iedzīvotājiem pieejami, izmantojot pakalpojumu “Pastnieks mājās”. Tas arī ārpus reģiona centra ļauj saņemt visus pasta un maksājumu pakalpojumus, kas pieejami pasta nodaļā, bez papildu samaksas. “Attīstoties e – komercijai un mainoties iedzīvotāju paradumiem, klientu ērtībai Alūksnē pieejami trīs pakomāti: Pils ielā 9b un 38 un Latgales ielā 3b. Tie pieejami visu diennakti, līdz ar to sūtījumu saņemšana un nosūtīšana iespējama katram izdevīgākajā laikā. Pakomātos ir integrēta arī vēstuļu kastītes funkcija,” norāda I. Fedko.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par “Alūksnes pasta nodaļa sestdienās slēgta” saturu atbild “Alūksnes un Malienas Ziņas”

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.