Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Sekot savam iekšējam navigatoram

Alūksniete Elīna Selga jau daudzus gadus dzīvi vada Rīgā, neaizmirstot savu dzimto pusi. Elīna ir kora māksliniece Valsts Akadēmiskajā korī “Latvija”, docētāja Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā - jaunajiem kordiriģentiem pasniedz harmoniju, kormūzikas vēsturi un stilistiku, Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolā harmonijas pedagoģe. Saruna ir par un ap mūziku, jo tā ir novadnieces dzīve, ikdiena un aizraušanās.

Elīna vienmēr sevī jutusi urdam jēgpilnuma meklēšanu un pievienoto vērtību visā, ko dara. “Allaž esmu bijusi mūžīgais nemiera gars, kurš lielo eksistenciālo jautājumu atbildes, vismaz priekš sevis, beidzot sācis atrast. Man ir svarīgi sekot savam iekšējam navigatoram, lai ikdienā varētu dzīvot un strādāt ar prieku – darīt savu sirdsdarbu, kā arī nest prieku tālāk citiem,” stāsta alūksniete un atzīst, ka tas prasa disciplīnu, drosmi un kāpšanu pāri savām bailēm un slinkumam. Vienmēr varam daudz vairāk, kā pašiem šķiet, un katra sava “nevaru” pārvarēšana paver ceļu tālāk. Atslēgas vārds ir “darīt”, jo prāts ar saviem monologiem ļoti ātri var pierunāt palikt komforta zonā.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Aluksniesiem.lv abonementu:

"Alūksniešiem.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības "Malienas Ziņas" saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus Alūksnes un Apes novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Aluksniesiem.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Aluksniesiem.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.