Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Vadītājas pienākumus pildīs Ilze Jurka

Par sociālās aprūpes centra “Trapene” vadītājas pienākumu izpildītāju Smiltenes novada pašvaldības domes septembra sēdē iecēla Ilzi Jurku. Iestādes vadītāja Dina Jāņekalne ir ilgstošā prombūtnē, un, lai turpinātu iestādes darba nepārtrauktību, ar domes lēmumu iecēla pienākumu izpildītāju.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

I. Jurka iestādē strādā par sociālo rehabilitētāju un pēdējos mēnešos jau veica iestādes vadītājas pienākumus. “Galvenais mērķis ir nodrošināt kvalitatīvu, cilvēcīgu un cieņpilnu aprūpi iestādes iemītniekiem. Turpināsim iesāktos darbus, lai klienti jēgpilni un piepildīti pavadītu dienas iestādē. Vēlos, lai katrs klients jūtas nozīmīgs un piederīgs,” teica I. Jurka. Viņa pateicās pašvaldībai par rasto iespēju klientiem katru nedēļu nodrošināt mūzikas nodarbības, kas ir ļoti nozīmīgi un vajadzīgi. “Pašvaldības atbalsts ir būtisks, lai uzlabotu pakalpojumu kvalitāti un radītu jaunas iespējas. Esmu pārliecināta, ka kopā varam paveikt daudz laba,” norādīja viņa.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par “Vadītājas pienākumus pildīs Ilze Jurka” saturu atbild “Alūksnes un Malienas Ziņas”

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.