Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

2022.gadam noformēti gandrīz 410 000 preses izdevumu abonementu

Latvijas Pasta trīs mēnešu abonēšanas kampaņas Lasīt var visu gadu! ietvaros 2022.gadam piegādei adresātiem saņemti nepilni 410 000 preses izdevumu abonementu, kas noformēti Latvijas Pastā un izdevniecībās. Latvijas Pasts atgādina, ka iecienītos preses izdevumus jebkurā pasta pakalpojumu sniegšanas vietā, pie pastniekiem vai interneta vietnē www.abone.lv iespējams abonēt arī pēc abonēšanas kampaņas beigām.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Latvijas Pasta organizētā preses izdevumu abonēšanas kampaņa Lasīt var visu gadu! risinājās no 2021.gada 1.oktobra līdz decembra beigām, un kopumā tās laikā Latvijas Pasta abonēšanas kanālos un izdevniecībās noformēti 409 782 preses izdevumu abonementi. Tas ir nedaudz mazāk nekā gadu iepriekš, kad piegādes nodrošināšanai Latvijas Pastā tika saņemti 412 307 preses izdevumu abonementi, tomēr jārēķinās, ka 2022.gadā vairs neiznāk vairāki preses izdevumi, tāpēc svārstības kopējā abonēšanas rezultātā ir uzskatāmas par minimālām.

Latvijas Pasta abonēšanas kanāla vietnē www.abone.lv noformēto abonementu skaits 2022.gadam salīdzinājumā ar kampaņu gadu iepriekš ir palielinājies par 3% jeb vairāk nekā 3500 abonementu. Kopējā abonēto preses izdevumu struktūrā 64% veido žurnāli. Visvairāk lasītāji abonējuši preses izdevumus ilgākam laika periodam – 10–12 mēnešiem: šādu abonementu skaits sasniedz 271 893 vienības jeb 67% no kopējā abonementu skaita 2022.gadam.

“Abonēšanas kampaņas rezultāti iepriecina, jo pierāda, ka, neskatoties uz pandēmijas laika grūtībām mūsu lasītvēlme nekur nav pazudusi. Latvijas Pasts no savas puses vēlas atgādināt, ka lasīt patiešām var visu gadu, tāpat kā abonēt iecienītos preses izdevumus – ja to vēl nav pagūts izdarīt abonēšanas kampaņas laikā, noformēt abonementu var arī pašlaik. Tāpēc joprojām Latvijas Pasta un visu izdevēju vārdā aicinu – abonēsim un lasīsim visa gada garumā!” uzsver Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.