Ēdamkarote sviesta, pusēdamkarote miltu, trīs glāzes buljona, 3 — 4 olu dzeltenumi, sāls, puscitrona sula, 10 valriekstu, divas svaigas vai kaltētas baravikas.
Ēdamkarote sviesta, pusēdamkarote miltu, trīs glāzes buljona, 3 — 4 olu dzeltenumi, sāls, puscitrona sula, 10 valriekstu, divas svaigas vai kaltētas baravikas.Pusi sviesta kopā ar miltiem katliņā sacep, atšķaida ar verdošu buljonu, vāra līdz salda krējuma konsistencei, daļu atdzesē līdz 40 grādu temperatūrai. Olu dzeltenumus sajauc ar atdzesēto mērci un pievieno pārējai mērces daļai, tad maisot karsē līdz vārīšanai, bet neuzvāra. Pieliek sāli, sasmalcinātas, vārītas baravikas. Pirms pasniegšanas pievieno citrona sulu, otru pusi saputota sviesta un sasmalcinātu grauzdētu valriekstu. Mērcei jābūt tik biezai kā majonēzei.