Nepieciešams: * 500 g dažādas notīrītu un izķidātu zivju * 400 g kartupeļu * 200 g burkānu * 200 g zaļo zirnīšu (var būt konservētie) * 1 vidēji liels burkāns * buntīte diļļu * sāls..
Nepieciešams:
* 500 g dažādas notīrītu un izķidātu zivju
* 400 g kartupeļu
* 200 g burkānu
* 200 g zaļo zirnīšu (var būt konservētie)
* 1 vidēji liels burkāns
* buntīte diļļu
* sāls,
* “Santa Maria” citronpipari (laima pipari), safrāns
Gatavo: Iztīrītās zivis ietin marlē un liek katlā vārīties. Pieber sāli pēc garšas. Vāra apmēram 15 minūtes. Tad zivis izņem no katla un liek atdzesēties. Tad attīra no asakām un sagriež nelielos gabaliņos. Kubiņos sagrieztus kartupeļus un burkānus liek vārīties gatavajā buljonā. Kad tie pusgatavi, pievieno smalki sagrieztu sīpolu un zaļos zirnīšus. Pēc garšas pievieno sāli un citronpiparus. Naža galu safrāna izšķīdina nelielā daudzumā silta ūdens un pievieno zupai pašās beigās. Pasniedz ar smalki sakapātām dillēm.