Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Rastorgujevs sacensībās ar kopēju startu ieņem 25.vietu

Latvijas vadošais biatlonists novadnieks Andrejs Rastorgujevs svētdien Vācijas trasē Oberhofā notiekošajā Pasaules kausa (PK) septītajā posmā ieņēma 25.vietu savās sezonas pirmajā 15 kilometru distancē ar kopēju startu. Tikmēr uzvaru pēdējā aplī nodrošināja norvēģis Tarjeijs Bē.
Rastorgujevs sacensības sāka lielās grupas beigu galā, taču pirmajā šaušanā guļus pieļāva uzreiz trīs kļūdas, kas atmeta uz pēdējo vietu ar 27 sekunžu deficītu aiz priekšpēdējās pozīcijas. Otrajā aplī viņš nepietuvojās konkurentiem, bet nākamajā ugunslīnijā pieļāva vienu kļūdu, kas ļāva iegūt vairs tikai četru sekunžu atpalicību no 29.vietas. Līdz nākamajai šaušanai viņš vienu vietu atguva un šāva nekļūdīgi, kas ļāva pacelties uz 27.pozīciju. Trasē viņš atguva vēl vienu vietu, taču viens neaizvērts mērķis lika atgriezties 27.vietā. Tiesa, pēdējā aplī latvietis atguva divas vietas un finišēja 25.pozīcijā.
Rastorgujevs uzvarētājam zaudēja divas minūtes un 19,1 sekundi.
alūksnietis ar 114 punktiem atrodas 30.vietā.
Tieši šajā disciplīnā Rastorgujevs izcīnījis vienu no saviem diviem goda pjedestāliem Pasaules kausā, 2016./2017.gada sezonā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Foto: no A.Rastorgujeva Facebook.com profila

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.