Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Alūksnes bibliotēka iesaka grāmatas pasūtīt iepriekš

Alūksnes pilsētas bibliotēka informē, ka no rītdienas, 12. janvāra, bibliotēkā atkal būs iespējams saņemt un nodot grāmatas, žurnālus. Lai lieki nedrūzmētos, ieteicams izdevumus pasūtīt iepriekš.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Citi klātienes pakalpojumi pagaidām netiek atjaunoti, tai skaitā slēgta lasītava izdevumu izmantošanai uz vietas, nav pieejami datori un maksas pakalpojumi, skaidro bibliotēkā.

Tāpat tiek atgādināts, ka bibliotēkas apmeklējuma laikā jāievēro jau ierastie drošības pasākumi – jānēsā aizsargmaskas, jāveic roku dezinfekcija un jādistancējas no pārējiem. Vienlaicīgi telpās varēs uzturēties noteikts skaits apmeklētāju, tāpēc bibliotēkas darbinieki aicina lieki nekavēties un, ja iespējams, grāmatas pasūtīt iepriekš.

To var izdarīt pa tālruņiem 64322197, 25403935, bērnu literatūras nodaļā – 64322196. E-pasts biblioteka.info@aluksne.lv.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Jāatceras, ka atpakaļ atnestās grāmatas un žurnāli pirms atkārtotas izsniegšanas tiks ievietotas karantīnā.

Uzvedīsimies atbildīgi, tādējādi rūpējoties gan par savu un citu apmeklētāju, gan arī par bibliotēkas darbinieku veselību.

Vairāk informācijas par bibliotēkas lietošanas noteikumiem no 12. janvāra – var lasīt Alūksnes pilsētas bibliotēkas mājas lapā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Foto: Pixabay.com/attēlam ilustratīva nozīme

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.