Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Virtuves komplekti – iespēja ērti un vienkārši iekārtot virtuvi

Par virtuves komplektu tiek saukta savstarpēji saskaņotu virtuves mēbeļu izkārtojuma grupa, kura sastāv no virtuves skapīšiem, plauktiem un darba virsmām, kā arī atkarībā no piedāvātās komplektācijas papildināta mēbeļu grupa ar elektroierīcēm, iebūvēto apgaismojumu, izlietnēm un ūdens maisītājiem. Šādi komplektēta virtuves iekārta ļauj salīdzinoši ātri un vienkārši iegādāties visu nepieciešamo funkcionālas virtuves iekārtošanai.

Kādas ir virtuves komplektu priekšrocības?

Virtuves mēbeles, kuras veido virtuves komplektus, var būt ļoti dažādas no augstas kvalitātes premium klases dizaina līdz vienkāršākiem risinājumiem, kas pieejami ikvienam. Neskatoties apdares materiālu atšķirībām, visi virtuves komplekti sniedz līdzīgas priekšrocības:

  • Telpas vienotība – vienādas apdares virtuves mēbeles radīs saskaņotas un estētiski kvalitatīvas virtuves iekārtojumu;
  • Plānošanas vienkāršība – iegādājoties jau sakomplektētas virtuves mēbeles, vairs nav jāuztraucas par atsevišķu mēbeļu moduļu saskaņošanu, jo virtuves komplekti jau ietver visus nepieciešamos elementus;
  • Izmaksu efektivitāte – virtuves komplekti ir finansiāli izdevīgāks risinājums ne tikai salīdzinot ar virtuves iekārtām, kas tiek izgatavotas pēc individuāla pasūtījuma, bet arī bieži komplektējot virtuves iekārtu no atsevišķiem moduļiem pašu spēkiem;
  • Laika ietaupījums – virtuves montāža ir vienkārša un ātra, jo visi virtuves mēbeļu elementi ir jau iekļauti komplektācijā un ir savstarpēji savietojami;
  • Optimizēta funkcionalitāte – virtuves komplektu dizains ir veidots tā, lai maksimāli efektīvi izmantotu visu virtuves iekārtai paredzēto telpu. Tādēļ, iegādājoties dzīvesveidam atbilstošu virtuves mēbeļu komplektu, nebūs jāiegādājas papildus virtuves mēbeles.

Kas jāņem vērā, iegādājoties virtuves komplektus?

Diemžēl, neskatoties uz daudzām priekšrocībām, virtuves komplektiem piemīt arī vairāki ierobežojoši aspekti, kas ir jāņem vērā mēbeļu iegādē. Virtuves mēbeļu moduļi komplektos ir standartizēti, tādēļ virtuves iekārtai var trūkt individuālu iezīmju. Turklāt, pirms virtuves komplekta iegādes ir jāpārliecinās par ūdens, kanalizācijas un elektrības izvadu atbilstību virtuves mēbelēm, jo pielāgot tās telpai var būt sarežģīti.

Mēbeļu veikals “4istabas” piedāvā plašu un daudzveidīgu virtuves un dzīvojamo telpu mēbeļu klāstu, kas ļaus pēc iespējas efektīvāk izmantot pat nelielas un sarežģītas telpas. Veikala tiešsaistes veikalā www.4istabas.lv ir pieejami iebūvējamie skapji, drēbju skapji ar bīdāmām durvīm un tādas izvelkamas mēbeles kā izvelkamie dīvāni, izvelkamie stūra dīvāni, galdi un krēsli.

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.