Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Rudens pasākumi septembrī ienāk SAC “Alūksne”

Septembra mēnesis sociālās aprūpes centrā “Alūksne” (turpmāk SAC “Alūksne”) turpinās ar ābolu lasīšanu, tīrīšanu un griešanu, rudens ražas izstādes dienu aktivitātēm iemītniekiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Saulainais un siltais septembris iemītniekus turpināja vilināt ārā SAC pagalmā, kā vasarā.

11.septembris SAC “Alūksne” darbinieki sagatavoja plašu rudens ražas velšu izstādi – dažādi dārzeņi, augļi, augu zari un rudens ziedi rotājot lielo zāli skaisti sagūla uz galdiem, sienām un groziņos uz grīdas. SAC iemītnieki varēja priecāties par izstādi un degustēt arī krāsainos rudens dārzeņu salātus, pasildīties pie siltas tējas un baudīt gardo ābolu plātsmaizi, kuru gatavošanā iesaistījās iemītnieki.

22.septembrī SAC saime svinēja simtgadnieces Austras Āboliņas skaisto 100.gadu jubileju. Sveicēju vidū bija meita, mazbērni, Luterāņu draudzes mācītājs, Alūksnes novada Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja un Alūksnes novada domes priekšsēdētājs Dzintars Adlers. Simtgadniecei visi vēlēja labu veselību un možu garu!

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

26.septembrī SAC “Alūksne” vadot dievkalpojumu kalpoja Evanģēliski luteriskās draudzes mācītājs Magnus Bengtsson.

27.septembrī SAC darbinieki atbalstot Labklājības ministrijas vislatvijas sociālo akciju “Iekāp otra kurpēs” – piedalījās Dažādo Kurpju Dienā, lai publiski paustu atbalstu mūsu kaimiņiem, kolēģiem, draugiem un klientiem – cilvēkiem ar invaliditāti!

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.