Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Radošā nometne Vītolēni 2021 notiks!

Foto: Publicitātes

Cerībā, ka vasarā nometnes tiks atļautas, ievērojot visus epidemioloģiskos nosacījumus, tiek plānota arī vasaras nometne “Vītolēni 2021” Gaujienā!

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

A variants paredz, ja tiek atcelti visi ierobežojumi un nometnē varēs piedalīties visi 150 dalībnieki, tad nometnes laiks – no 16.- 24.jūlijam.

B variants paredz, ja ir skaita ierobežojums (30 dalībnieki kā 2020.gadā), tad nometnē varēs piedalīties mazāks skaits dalībnieku -n o 11.-17.jūlijam – koris (60 dalībnieki) un no 18.- 24.jūlijam – orķestris (60 dalībnieki). Koris uz Vītolsvētkiem – 24.jūliju (vienu dienu) atbrauks kopā ar vecākiem un piedalīsies koncertā.

Ar Valsts kultūrkapitāla fonda  atbalstu šogad Vītolsvētkos uzstāsies Rīgas kamerkoris Ave Sol un būs lieliska iespēja kopā dziedāt koncertā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Nometnes koris šogad mācīsies  skolēnu Dziesmusvētku  repertuāru. Ar kori un orķestri strādās brīnišķīgie vītolēnu pedagogi, nometnes laikā tiks sagatavota programma arī Nakts koncertam.

Nometnē piedalīsies 2020.gadā pieteikušies dalībnieki, kuri jau ir veikuši pirmo iemaksu. Kad būs zināmi MK noteikumi par nometnēm, visi dalībnieki saņems anketu, kura būs jāaizpilda kā apstiprinājums, ka nometnē piedalīsies (vai nepiedalīsies).

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.