Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Dabas koncertzāle aicina uz tiešsaistes sarunu vakariem

Foto: www.dabaskoncertzale.lv

Dabas koncertzāle sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju, trīs decembra vakarus, šīgada 13., 15. un 17.decembrī savā Facebook lapā veidos izzinošas sarunas ar zinātniekiem un mūziķiem, runājot par invazīvām sugām un šī gada video materiālu tapšanas aizkulisēm.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sarunas paredzētas apmēram 40 minūšu garumā un tās vadīs viens no Dabas koncertzāles idejas autoriem, mūziķis Ingus Ulmanis.

Pirmā saruna paredzēta 13.decembrī plkst.19.00 ar Dabas koncertzāles mūziķiem – Andri Sējānu, Kasparu Tobi, Anriju Grinbergu un Aigaru Voitišķi. Mūziķi pastāstīs plašāk par to, kā tapa šī gada skaņdarbi.

Nākamā saruna paredzēta 15.decembrī plkst.19.00 ar zinātniekiem – Dabas aizsardzības pārvaldes invazīvo sugu eksperti Santu Rutkovsku, Dabas aizsardzības pārvaldes speciālisti un LIFE IP “LatViaNature” projekta eksperti Agnesi Priedi, Dabas aizsardzības pārvaldes ģenerāldirektoru Andreju Svilānu, Latvijas Hidroekoloģijas institūta pētnieci Solvitu Strāķi un Dabas aizsardzības pārvaldes eksperti Lauru Grīnbergu¸ lai sarunātos par invazīvām sugām, to kaitējumu Latvijas dabai un iespējām tās kontrolēt un apkarot.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Noslēdzošā saruna ir plānota 17.decembrī plkst.19.00 ar koncertfilmas “INVASIVUS” veidotājiem – filmēšanas grupu “Kamera Z”.

Dabas koncertzāles darbnīcas un koncertieraksts notiek tiešsaistē un ir pieejamas bezmaksas. Projekts tiek īstenots ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas un Latvijas vides aizsardzības fonda atbalstu.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.