Garšvielas gaļai uzberiet tikai tad, kad tā ir gatava, jo karstumā garšvielas mēdz piedegt un kļūst rūgtas.
Garšvielas gaļai uzberiet tikai tad, kad tā ir gatava, jo karstumā garšvielas mēdz piedegt un kļūst rūgtas.
Gaļa nepielips pie restēm, ja to pirms grilēšanas ieeļļosiet un gaļas gabalus liksiet uz aukstām restītēm.
Iesaka gaļas gabalus apvērst ar standziņām, nevis ar dakšiņu, jo pa dakšiņas radītajiem caurumiem var iztecēt gaļas sula.
Pirms grilēšanas gaļu iesaka turēt istabas temperatūrā, jo tad gaļas sula tik viegli neiztecēs un grilētie gabali būs sulīgi.
Koka griliesmus pirms lietošanas izmērcē aukstā ūdenī, bet metāla iesmus ieeļļo.