Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

VPDK “Virši” – virtuālajā “Eiropiādē-2020”

No 5. līdz 9.augustam Lietuvas pilsētā Klaipēdā bija plānota “Eiropiāde-2020” – starptautiskais kultūras un mākslas festivāls. Vīrusa Covid-19 ietekmes dēļ pasākums pirmo reizi notiks virtuāli. “Eiropiāde 2020 – virtuāli kopā” piedāvās savu tradicionālo piecu dienu koncertu, gājiena un balles programmu. No Apes novada pasākumam reģistrēts Virešu saieta nama vidējās paaudzes deju kolektīvs “Virši” (vadītāja Svetlana Spalviņa).

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Sekojiet līdzi detalizētai programmai, kas tiks publicēta tieši pirms pasākuma, un tai var sekot mūsu vietnē http://www.europeade.eu un Facebook lapā https://www.facebook.com/europeade.eu. Kopā pārvarēsim slimību un norobežošanos un satiksimies unikālā 5 dienu pasākumā, lai dalītos Eiropas kultūras daudzveidībā. Lielākā daļa dalībnieku paši sedz festivāla dalības maksas un apmaksā ceļa izdevumus. Nāciet, baudiet pasākumu un atbalstiet viņus!” aicina organizatori.

Eiropiāde (Europeade) ir lielākais Eiropas tautu kultūras un mākslas festivāls, katru gadu pulcē 5000 dejotāju, mūziķu un dziedātāju no visas Eiropas un katru gadu notiek citā Eiropas pilsētā. Tas ir vienīgais šāda veida festivāls Eiropā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.