Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

“Sudraba” stīgā iesien desmito mezglu

Jaunā gada priekšvakarā 10 gadu darbības jubileju Alūksnes Kultūras centrā atzīmēja Alūksnes pilsētas pensionāru biedrība “Sudrabs”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Jubilejas reizē godā tiek celts vārds, un vārdam ir liela nozīme, jo vārds atver durvis uz atmiņām, labām domām, padarīto un plānoto. To visu varam saukt vienā vārdā – dzīve. Mēs varam dzīvot dažādi – gausties, sakot “kaut kā jau jādzīvo. Bet varam dzīvot arī uz visiem 100 procentiem. Domājot par savu dzīves devīzi, “Sudrabs” ir izvēlējies otro variantu,” uzrunājot “Subraba” biedrus un viņu viesus, sacīja pasākuma vadītāja Sanita Eglīte.

Pirms 10 gadiem, dibinot biedrību, aktīvie Alūksnes pilsētas seniori uzsvēruši, ka galvenais šajā vecumposmā ir būt kopā, gūt atziņas, dalīties pieredzē un dot kaut ko citiem. Jo došanas prieks dod spēku un enerģiju dzīvot tālāk. To biedrība “Sudrabs” Gitas Tortuzes vadībā arī apliecinājusi šajos 10 gados.

Jubilejā kopā ar “Sudrabu” bija draugi no Pededzes, Liepnas, Trapenes, kā arī no Smiltenes. Apsveicēju vidū bija arī Alūksnes novada domes vadība.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Muzikālu sveicienu saulgriežu noskaņās sniedza muzikālā apvienība “Dzilna”, bet deju ritmos iekustināja Zigmārs, Edgars un Sandis Krūmiņi.

Teksts un foto: Dace Plaude

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.