Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

“Stāsti par mums”: Aicinām dalīties atmiņās par Alūksnes sakaru pakalpojumu darbu

Turpinām šogad sadarbībā ar Alūksnes pilsētas bibliotēku uzsākto rubriku “Stāsti par mums”, kas vēstīja par aktuālo alūksniešu dzīvē pirms apaļiem vai pusapaļiem gadiem vietējā periodikā. Lasot šos materiālus atpūtai un pārdomām, aicinām dalīties atmiņās, lai varam tās vēstīt arī mūsu lasītājiem. Šoreiz – par Alūksnes sakaru pakalpojumu darbu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Ilustrācija:
PIRMS 35 GADIEM.
1986. gada 4. oktobra laikrakstā “Oktobra Karogs” publicētais sludinājums. Vai kāds atminas “Vēstuļu nedēļu”?

“Kad runājam par pastu, man prātā nāk pastnieks ar lielo somu, kantoris ar sūtījumu kastēm un pakām, zīmoglakas smarža. Pasta nozīme šajā digitālajā laikmetā ir mainījusies. Parastās vēstules un ar pastu saistītie telefona, telegrāfa un radio pakalpojumi nu jau aiziet pagātnē, lai gan atsevišķiem pasta pakalpojumiem joprojām ir nozīmīga vieta mūsu dzīvē,” stāsta Alūksnes pilsētas bibliotēkas bibliogrāfe Maija Semjonova un lūdz atsaukties, atcerēties un dalīties atmiņās par notikumiem un cilvēkiem, kas saistīti ar Alūksnes sakaru pakalpojumu darbu.

Dalīšanos ar atmiņu stāstiem uzskatīsim kā piekrišanu tās izmantot novadpētniecībā. Savu stāstu lūgums rakstiski nododot bibliotēkā, sūtot e-pastā: biblioteka@aluksne.lv vai telefoniski: 64322197, 25403935.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.