Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Šodien Otrā advente

Foto: Dace Plaude

Šodien, 5.decembrī no 16.00 līdz 19.00 Alūksnes Kultūras centra pagalmā bērniem (un, protams, arī pieaugušajiem) iespēja satikt Ziemassvētku vecīti un viņa palīgus! Aicina bērnus ierasties ar iepriekš mājās sagatavotām vēstulēm, kuras nodot vecītim, kā arī parādīt savas radošās prasmes un mājās sagatavot “konfektes rotu”, kuru varēs iekārt “konfekšu eglītē” pie Alūksnes Kultūras centra.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Par papildus omulību 5.decembrī parūpēsies kafejnīca “Pajumte”, piepildot gaisotni ar Ziemassvētku smaržām un ļaujot iegādāties arī kādu našķi!

Jāpiebilst, ka ar vēstuļu sūtīšanu un “konfekšu rotu” gatavošanu var nesteigties – arī 6., 7., 8., 9. un 10.decembrī pie Alūksnes Kultūras centra laikā no 17.00 līdz 19.00 gaidīs Ziemassvētku vecītis ar saviem palīgiem. Būsim atbildīgi un nedrūzmēsimies.

Dienu pirms Trešās Adventes – 11. decembrī 20.00 – ceļu uz Ziemassvētkiem jautrāku un muzikāli piepildītu padarīs Alūksnes leģendārā  grupa “Putukvass”, kura Alūksnes Kultūras centra Facebook  kontā kopā ar draugiem sniegs burvīgu svētku koncertu!

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Trešajā Adventē, 12. decembrī 17.00 gaidīsim Alūksnes Kultūras centrā, lai beidzot noskatītos “nopietnu komēdiju” – Dailes teātra viesizrādi “Mūsējās” ar aktieriem Lauri Subatnieku, Gintu Grāveli un Aldi Siliņu.

Savukārt Ceturtajā Adventē, 19.decembrī no 16.00 līdz 20.00 Alūksnes Kultūras centra pagalmā uzbursim īpašu Ziemassvētku noskaņu un baudīsim Ziemassvētku tirdziņu!

Visas aktivitātes notiks ievērojot valstī noteiktās Covid-19 izplatības ierobežojošās un epidemioloģiskās prasības.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.