Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Rīgas Starptautiskā kino festivāla filmas šogad pirmo reizi skatāmas arī Alūksnē

Foto: Pexels
Attēlam ilustratīva nozīme

Rīgas Starptautiskais kino festivāls (RIGA IFF) ar devīzi “Apzinot nezināmo” aicina skatītājus izmēģināt jaunus festivāla baudīšanas veidus. Vairākas filmas un filmu programmas būs skatāmas tiešsaistē visā Latvijā, šādi paplašinot “kinozāli” līdz skatītāju viesistabai, vai citai izvēlētajai kino baudīšanas vietai. Tas ir veids, kā šāgada festivālu pieredzēt droši un ērti.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Vienpadsmit dienas, 129 filmas desmit tematiskās sadaļās – jau septītais Rīgas Starptautiskais kino festivāls (RIGA IFF) šogad ar plašu vērienu norisināsies no 15. līdz 25. oktobrim. Apmeklētājus sagaida pasaules kinofestivālos jau atzinību guvuši darbi, izteiksmīgi un drosmīgi skatpunkti no Baltijas jūras reģiona un ziemeļvalstīm, kā arī talantīgas debijas un ilgi gaidīti pašmāju kinodarbi.

Reaģējot uz pasaulē joprojām valdošo veselības krīzi, festivāls notiks gan klātienē, gan tiešsaistē. Klātienes seansos tiks ievērotas visas drošības prasības, savukārt 51 tiešsaistes seanss ļaus festivālu baudīt visā Latvijā – savās mājās un neatrodoties Rīgā. Tiešsaistē pieejamo filmu saraksts atrodams šeit: rigaiff.lv/calendar/online.

Visu seansu biļetes iegādājamas gan festivāla mājaslapā, gan Biļešu Servisa kasēs. Jāņem vērā, ka seansiem tiešsaistē ir konkrēts sākuma un beigu laiks, tādēļ savs festivāla apmeklējums jāplāno laikus. Iegādājoties tiešsaistes biļetes, aicinām ievērot godprātības principu – nodrošināties ar tik biļetēm, cik ir skatītāju.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.