Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Muzeju naktī – arī uz Mākslas skolu

Ieskats izstādē “Mūsu pasaule, mūsu nākotne”.

Jau par tradīciju kļuvis, ka Muzeju nakts ietvaros interesentiem atvērtas arī Alūksnes Mākslas skolas durvis. Arī šopavasar sestdien, 13. maijā no pulksten 18.00 līdz 23.00 Alūksnes Mākslas skola aicina ielūkoties bērnu un jauniešu radošajos mācību darbos, piedāvājot savu versiju par šī gada Muzeju nakts tēmu “Radīšana”, un to saistot ar radošumu, kas ir spēja iztēloties un radīt intuitīvo, harmonisko, skaisto.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Skolas izstāžu zālē būs aplūkojams šajā mācību gadā paveiktais un Latvijas Bankas simtgadei veidotās ekspozīcijas “Mūsu pasaule, mūsu nākotne” fragmenti, ko radījuši mūsu izglītojamie,” stāsta Alūksnes Mākslas skolas skolotāja Anita Vēliņa.

Jāatgādina, ka bērnu un jauniešu zīmējumus vides objektam “Mūsu saule”, kas bija daļa no Latvijas Bankas simtgadei veltītās izstādes “Vērtību zīmes”, darbus atlasīja īpaši rīkotā konkursā, kurā piedalījās ap 900 Latvijas Mākslas skolu audzēkņu. Alūksnes Mākslas skola tam iesniedza 39 izglītojamo darbus, un 19 bija to žūrijas izraudzīto 39 skaitā, kas iekļauti vides objektā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.