Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Sestdien – kora “Atzele” dzimšanas dienas koncerts

Sestdien, 18. martā plkst.16.00 Alūksnes Kultūras centra skolotāju koris “Atzele” aicina uz dzimšanas dienas koncertu “KĀ UPE PLŪST LAIKS”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Koris šogad svin 37. dzimšanas dienu, Dziesmu svētku tradīcija –  150. gadskārtu. Šovasar uz Rīgu no visiem Latvijas novadiem plūdīs tūkstošiem dalībnieku, lai atkal satiktos un savienotos dzīvā, dziedošā un dejojošā kopīgā tautas likteņupē.
Kora “Atzele” dzimšanas dienas koncerta programmu tā mākslinieciskais vadītājs Jānis Baltiņš veidojis gaidāmo Dziesmu svētku zīmē – koncertā skanēs dziesmas no XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku Koru lielkoncerta “Tīrums. Dziesmas ceļš” un Noslēguma koncerta “Kopā augšup”.

Kora dziedātāji mēģinājumos rūpīgi slīpējuši partitūru muzikālās un tehniskās nianses, lai dzimšanas dienas koncertā saliedētos emocionālā kopskaņā.
Arī klausītāji ir neatņemama šīs kopības daļa, un koris “Atzele” kopā ar diriģentiem Jāni Baltiņu un Inu Perevertailo sirsnīgi aicina ikvienu būt kopā koncertā “KĀ UPE PLŪST LAIKS”.
Ik reizi visu izšķir un veido katrs atsevišķi un visi kopā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.