Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Gaujienas aptiekā – mākslas darbu izstāde

Gaujienas aptiekas skatlogos skatāma Gaujienas mūzikas un mākslas skolas audzēkņu darbu izstāde “Gaujas portrets”. Izstāde apskatāma februārī un martā. Izstādes veidotāja Dace Lazdiņa stāsta, ka izstādē redzami 1. līdz 7.klases bērnu darbi.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Katru gadu valsts svētku noskaņās skolā ir konkurss saistīts ar Latviju. Šogad tēma bija Gauja un Gaujas portrets. Iekšējā konkursā noteicām 13 labākos darbus, kurus tālāk nosūtījām konkursam “Gaujas mozaīka Ādažos”, ko organizē Ādažu vidusskola. Savukārt pārējos bērnu darbus gribējām izlikt kādā publiskā vietā visu apskatei. Iepriekš esam izvietojuši telpās, kur ir daudz apmeklētāju, taču vīrusa ierobežojumu dēļ šoreiz to darīt nevarējām. Ar aptieku sadarbojamies pirmo reizi.
Tieši aptiekas skatlogi likās vispiemērotākā vieta. Iepriecinām cilvēkus un bērnu darbiņus redze lielāks cilvēku skaits,” stāsta D.Lazdiņa. Noslēdzoties izstādei Gaujienā, to plānots izvietot arī citviet novadā, meklējot publiskās vietās brīvus skatlogus.

Zināmi Ādažu mūzikas un mākslas skolas rīkotā konkursa rezultāti. Jaunākajā grupā atzinību ieguvusi Krista Arbidāne, bet vecākajā grupā Ronija Bodniece ieguva 2.vietu. Pateicības izteiktas skolotājām Dacei Lazdiņa un Mārai Kārkliņai. Arī šos konkursam iesūtītos darbus pēc to saņemšanas izvietos apskatei Gaujienā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.