Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Gaujienā svinēs svētkus

Nedēļas nogalē, 13. un 14.augustā, Gaujienā svinēs svētkus. Piektdien, 13.augustā, no pulksten 19.00 līdz 21.00 Gaujienas muižas parkāiecerēts Muzikāli improvizēts uzvedums “Uzgavilē saulei” kopā ar “Kastanīti” un solisti Lauru Keitu Arājumu. Svētku akcents būs kolektīvs “Kastanītis”, kas šogad svin desmito dzimšanas dienu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Savukārt 14.augustā no 21.00 līdz 23.00 Gaujienas muižas parkā būs relaksējoša muzikāla pastaiga ar gaismas projekcijām Mārtiņa Kantera dziesmu noskaņās, varēs dzirdēt arī teiksmu stāstus tautas nama amatierteātra “Kaķu nams” iestudējumā. “Mārtiņš Kantera ir tas pats Mārtiņš Ruskis. Gaujienā viņš viesosies jau piekto reizi,” stāsta Gaujienas tautas nama vadītāja Laima Poševa. Darbosies arī “Mietaine” kafejnīca, kas šoreiz būs brīvā dabā, ārpus telpām.

“Svētku aktivitātes varēs baudīt visi, cilvēkus nešķirosim. Resursu ir tik, cik ir, viens kultūras darbinieks nevar nodrošināt kārtību pasākumā, ja cilvēki jāšķiro vakcinētājos, pārslimojušajos un nē. Viens to nevar izdarīt. Pilsētās ir savādāk, resursi un iespējas ir lielākas. Gaujienas muižas parks ir liels, tādēļ pastaigas veidā svētku aktivitātes varēs baudīt visi,” stāsta L.Poševa.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.