Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Ērmaņu muižā sezonu atklās attālināti

Ērmaņu muižas saimnieki Uģis un Inga Prauliņi pielāgojušies ārkārtējās situācijas apstākļiem un nav atteikušies no ieceres 16. maijā atklāt jauno koncertsezonu, kas muižā būs jau desmitā. Šoreiz to organizēs kā attālinātu tiešraidi.
16. maijā pulksten18.00 Ērmaņu muižā notiks 2020. gada sezonas atklāšanas koncerta tiešraide.
Koncertā “Saruna ar Bahu” muzicēs fantastiskie mūziķi Ieva Saliete (klavesīns) un Matīss Čudars (ģitāra). Tā būs saruna skaņās pāri laikmetiem un robežām, Baha drosmīgajiem un pārsteidzoši brīvajiem muzikālās domas izteiksmes meklējumiem ar mūslaiku cilvēka garīgajām alkām pēc pārlaicīgi skaistā un netveramā. Ievas Salietes spēlēto Baha prelūdiju un fantāziju iedvesmotas, 21. gadsimta stīginstrumentu karalienes ģitāras skaņās dzims Matīsa Čudara apceres par Bahu.
Par ziedojumiem piedāvājam ikvienam interesentam redzēt un klausīties koncerta tiešraidi no Ērmaņu muižas. Ziedojuma minimālā summa ir 5 eiro, kas līdz koncertam jāpārskaita biedrībai “Ērmaņu muiža”, reģ. Nr. 40008162368, Swedbank LV85HABA0551034630979, SWIFT kods HABALV22. Pieejams arī Paypal: epasts hermannshof@gmail.com).
Lūgums uz e – pastu: hermannshof@gmail.com atsūtīt paziņojumu par ziedojuma veikšanu, lai pretī uz savu e – pastu saņemtu tiešraides straumēšanas saiti. Tiksimies digitālajā koncertvidē!
Jāuzsver, ka 16. maijā virtuāli tiks atklāta arī Evijas Džonsones fotoizstāde “Pār Dzīvo Rīgu Lauku Muižā”. Izstāde Ērmaņu muižā mājos līdz rudenim. Mēs ļoti ceram, ka vasara ļaus visiem sajusties brīvākiem un būs iespēja vērt muižas durvis, lai tuvplānā parādītu Evijas noslēpumainās, melnbaltās fotogrāfijas. Aicinām sekot līdzi izstādes atklāšanai platformā “Facebook.com”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Uģis Prauliņš

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.