Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Četras Adventes – četras noskaņu pastaigas!

Nepacietīgi gaidot Ziemassvētku tuvošanos, Alūksnes Kultūras centrs piedāvā svētku aktivitāti ģimenēm svaigā gaisā. Tās būs četras noskaņu pastaigas Adventes laikā ar galamērķi – Alūksnes Kultūras centrs! Pirmā pastaiga jau šo svētdien – 29.novembrī, “Alūksniešiem.lv” vēsta Alūksnes Kultūras centra mārketinga speciālists Gints Skulte.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Publicitātes foto

Doties mierpilnās vakara pastaigās Alūksnes skaistajās ielās un parkos ir jau gluži kā tradīcija daudzām ģimenēm. Tuvojoties Ziemassvētkiem un pielāgojoties valstī noteiktajiem ierobežojumiem, Alūksnes Kultūras centra kolektīvs ir parūpējies par četrām Adventes svētdienām, kad šādu ģimenisku pastaigu laikā noteikti vērts iegriezties uz Brūža ielas un apciemot Alūksnes Kultūras centru.

Adventes pastaigas laikā

Alūksnes Kultūras centru un skvēru izrotās romantiskas gaismu spēles un svētku mūzika. Omulīgu noskaņu radīs kafejnīcas “Pajumte” piparkūku un karsto dzērienu smarža. Būs pieejama “Jaungrēveles” biškopības produkcija, piemēram, medus un bišu vaska sveces. Gan lieliem, gan maziem Adventes pastaigas dalībniekiem piedāvājumā būs Ziemassvētkiem atbilstoši tekstilizstrādājumi no pašmāju ražotāja “Milne”. Būs iespējams arī iegādāties 20 dažādu garšu karameles, 30 dažādu garšu sukādes, 40 veidu bioloģiskās tējas, 15 dažādu garšu veselības sīrupus, kaltētas baravikas, gailenes un citus našķus, kurus sarūpēs z/s “Lejiņas”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pārsteigums – “pop-up” fotostudija

Lielisku pārsteigumu būs sagatavojis iecienītais foto meistars Māris Šļivka – viņa īpašajā svētku “pop-up” fotostudijā vienas mājsaimniecības pārstāvjiem bez maksas būs iespēja iemūžināt savu svētku noskaņu skaistās bildēs!

Visas četras adventes

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Ja valstī noteiktie ierobežojumi neizmainās (nepaliek stingrāki), šāds svētku piedzīvojums būs visas četras Adventes svētdienas – 29. novembrī, 6., 13. un 20. decembrī. Jāpiebilst, ka katrā no pastaigu reizēm sagaida atšķirīgs dāvanu un našķu piedāvājums.

Vislabākais laiks Adventes pastaigai – no pulksten 16.00 līdz 20.00.

Kopīgi distancējoties, centīsimies atbildīgi uzburt svētku sajūtu un prieku visiem alūksniešiem un pilsētas viesiem, kā arī ļoti cerēsim, ka kādā no šīm svētdienām mūs apciemos arī sen gaidītais ziemas brīnums – sniegs,” aicina G. Skulte.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.