Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Alūksnes un Apes novada fonds aicina atbalstīt sabiedrības iniciatīvas!

Nodibinājums „Alūksnes un Apes novada fonds” šogad izsludinās 16. projektu konkursu. Projektu konkursa mērķis ir atbalstīt dažādas ilgtspējīgas iedzīvotāju iniciatīvas.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Foto: Alūksnes un Apes novada fonda 14.projektu konkursā 2017. gadā “Atbalsts iedzīvotāju iniciatīvām” realizējusi projektu “Neformālā laboratorija “No rotaļām uz zināšanām””. Attēls: aluksniesiem.lv

Tā ir lieliska iespēja dzīves kvalitātes un apkārtnes uzlabošanai Alūksnes un Apes novados. Projektus varēs iesniegt biedrības, nodibinājumi, neformālas iedzīvotāju grupas (vismaz 3 cilvēku sastāvā), reliģiskas organizācijas un arodbiedrības, informē nodibinājuma „Alūksnes un Apes novada fonds” sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Kaupuža.

L. Kaupuža norāda, lai šobrīd būtu iespēja finansiāli atbalstīt vietējo iedzīvotāju ieceres, Fonds aicina ikvienu iedzīvotāju individuāli, kā arī ģimenes, uzņēmējus un darba kolektīvus, ziedot! Ziedojot šim mērķim vismaz 30,00 eiro apmērā, kļūstot arī par komisijas locekli, gūstot iespēju vērtēt iesniegtos projektus.

Aicinām iesaistīties arī vietējos uzņēmumus, līdzfinansējot projektu konkursu un kļūstot par galvenajiem sadarbības partneriem! Vēršam uzmanību, ka uzņēmumiem, ziedojot šim mērķim vismaz 3000,00 eiro, ir iespēja veidot arī savu projektu konkursu, ko administrēs „Alūksnes un Apes novada fonds”, vēsta L. Kaupuža.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Projektu konkursam šobrīd pieejami 2000,00 eiro, kas piesaistīti divu gadu laikā. Kopumā visu iepriekšējo 15 projektu konkursu laikā Alūksnes un Apes novados atbalstīti 145 vietējo iedzīvotāju projekti, to kopējā summa sastāda 68 500,00 eiro.

Iepriekšējos gados projektu konkursos atbalstītas tādas iniciatīvas kā „Pūriņš Alūksnes novada jaundzimušajiem”, ko aizsāka Alūksnes pilsētas pensionāru biedrība „Sudrabs”, „Droša un radoša vide mūsu bērniem Vidagā”, ko īstenoja Vidagas pirmsskolas grupas vecāki sadarbībā ar biedrību „Pagasta attīstības grupa „Vireši””, „Šūpoļu atjaunošana Jaunannas Zaķusalā”, ko īstenoja neformālā iedzīvotāju grupa „Jaunannas pagasta attīstībai” sadarbībā ar biedrību „Interešu centrs „Jaunanna”. Tāpat arī projekts “Attīstošās rotaļlietas un sporta inventārs pirmsskolas grupas bērniem”, ko realizēja vecāki Jaunlaicenes pamatskolai, projekts „Neformālā laboratorija „No rotaļām uz zināšanām””, ko paveica Projektu un iniciatīvu darbnīca „10 kW radošu citronu”, projekts „Jāzepa Vītola uzvalks”, ko realizēja Gaujienas Jāzepa Vītola fonds un ļoti daudzi citi.

Ziedojumus šī projektu konkursa atbalstam gaidīsim līdz 15. aprīlim, tomēr arī vēlāk esat aicināti ziedot nākamajiem projektu konkursiem un Fonda labdarības akcijām!

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

L. Kaupuža norāda, ka informācija par projektu pieteikšanu 16. projektu konkursam sekos.

Bankas konta rekvizīti ziedojumiem:
Nodibinājums “Alūksnes un Apes novada fonds”
Reģ. Nr. 40008090271
Konts: LV96UNLA0050019750651

Mērķis: „Ziedojums Fonda projektu konkursiem”

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.