Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Alūksnē skanēs “Latviešu kino dziesmu svētki”

Latvija ir unikāla zeme, kurā dzimst un dzīvo leģendas. Dziesmas, kas dzimušas izcilajās latviešu kinofilmās un jau kļuvušas par leģendām, šovasar mūs vienos  LATVIEŠU KINO DZIESMU SVĒTKOS.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Koncertu producents Aigars Dinsbergs tic, ka, spītējot sarežģītajai situācijai, tieši kopābūšana dziesmās ir tas, kas šobrīd vajadzīgs ikvienam Latvijas iedzīvotājam: “Dziesmās ir spēks, kas ļauj pārvarēt bailes, dziedina prātu un sasilda dvēseli. Būsim atkal kopā –  vienā valodā, vienā ritmā, vienā dziesmā. Ar dzīvesprieku un degsmi, ar nostaļģiju un atmiņām, ar lepnumu un mīlestību par to tautas spēku, kas nes katru no mums un visus kopā nākotnē.”

Koncertā izskanēs melodijas no tautā tik populārajām kinofilmām  Limuzīns Jāņu nakts krāsā, Vella kalpi, Mans draugs nenopietns cilvēks, Melnā vēža spīlēs, Dāvana vientuļai sievietei, Tās dullās Paulīnes dēļ, Īsa pamācība mīlēšanā, Likteņdzirnas, Emīla nedarbi, Elpojiet dziļi, Klāvs Mārtiņa dēls, Teātris, Vajadzīga soliste, Zvejnieka dēls, Maija un Paija, Sprīdītis, Spēle u.c

Labāko latviešu kino dziesmu izlasi Dziesmu svētkos izdziedās Normunds Rutulis, Antra Stafecka, Anmary, Dainis Skutelis un instrumentālā grupa – Juris Kristons,  Aivars Gudrais,  Modris Laizāns un Ivars Kalniņš.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

LATVIEŠU KINO DZIESMU SVĒTKI maģiski skaistajā Alūksnes Pilssalas estrādē izskanēs 21.augustā 20:00. Biļetes iepriekšpārdošanā aicinām iegādāties „Biļešu Paradīze” kasēs un internetā. Cena – 15 EUR. Koncerta dienā stundu pirms pasākuma biļetes varēs iegādāties arī pie ieejas. Koncertu rīko Producentu grupa 7.

Koncertā tiks ievēroti visi valstī noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi, tādēļ, ierodoties uz pasākumu, skatītājiem kopā ar ieejas biļeti un personu apliecinošu dokumentu jāuzrāda derīgs digitālais Covid-19 sertifikāts, kas apliecina veikto vakcināciju, Covid-19 izslimošanu vai negatīva testa rezultātu. Koncertu kopā ar vecākiem var apmeklēt arī bērni līdz 12 gadu vecumam, kas nav vakcinēti, pārslimojuši, viņiem nav jāveic Covid-19 tests. 

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.