Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Alūksnē būs jauniešu forums

Izsludināta pieteikšanās uz Alūksnes novada jauniešu forumu, kas paredzēts 21. aprīlī pulksten 14.00 tiešsaistē. Interesenti lūgti pieteikties.
Ja tu esi jaunietis, jaunatnes jomā strādājošais vai vēl sirdī jaunietis, vai, arī esi vienkārši ieinteresēts notiekošajā, tad šis pasākums ir domāts tev – rosina foruma organizatori. “Jauniešiem ir vajadzīga vieta, kur satikties, parunāt, diskutēt un izklāstīt visas savas idejas, un šajā, ierobežojumu laikā, tas ir īpaši svarīgi. Tādēļ jāmeklē formas, kā sarunas īstenot. Iespēja būs tiešsaistes forumā,” saka Alūksnes Bērnu un jauniešu centra (ABJC) direktore Eva Aizupe.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Foruma laikā dalībnieki varēs klausīties iedvesmas stāstus, savu vienaudžu idejas Alūksnes novada attīstībai un, protams, paši tās arī izteikt. Organizatori sola, ka katrs tiks uzklausīts un ideja sadzirdēta, jo nekad nevar zināt, kurā brīdī tā pārtaps īstenojamā projektā.

Tāpat foruma rīkotāji aicina nekavēties ar pieteikšanos, jo vietu skaits jauniešu forumā būs ierobežots. Pieteikšanās notiek, aizpildot anketu: www.ej.uz/ALforums2021
Pēc pieteikšanās jāgaida apstiprinājums un piekļuves saite savā pieteikuma veidlapā norādītajā e-pastā 19. aprīlī. Savukārt foruma programma tiks publicēta tuvākajā laikā.
Forumu organizē jauniešu grupa “Jauno producentu apvienība” AANF jaunatnes iniciatīvas projekta “NEnegatīvs” ietvaros, ko pilnībā finansē Eiropas Sociālā fonda projekts “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (PuMPuRS).

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.